Električni paletni viličar s tehtnico Jazgot ET15MH

1.200,00 

Paletni viličar je primeren za vsakogar, ki potrebuje natančno tehtanje kakršnih koli produktov na paleti. Z vgrajenimi štirimi merilnimi celicami zagotavlja najboljšo natančnost.

  • Opis
  • Modeli

Opis

Tehnične lastnosti tehtnice:
Ročni paletni viličar s tehtnico – točnostni razred III:
Nosilnost: 1500 kg
Razdelek [d]: 1000 g
Videz električnega paletnega viličarja ET15MH je odgovor na potrebe naših strank. Njegov hibridni značaj združuje preprostost in tehnologijo.
Zaradi kompaktnih dimenzij in trdne konstrukcije je ta električni paletni viličar zelo univerzalno orodje, ki omogoča učinkovito in dolgotrajno delo. Edinstvena zasnova omogoča intuitivno upravljanje, zahvaljujoč kateri se lahko vsak upravljavec zlahka spopade z njegovo uporabo. Visoka kakovost materialov, uporabljenih za proizvodnjo, pomeni nadpovprečno vzdržljivost.
Paletni voziček ET15MH je opremljen s prenosno Li-ion baterijo. Hitro polnjenje omogoča, da je viličar pripravljen za uporabo v 5-2 urah!
Električni pogon olajša nakladanje brez nepotrebnega obremenjevanja upravljavca. Uporaba inteligentnega ročaja olajša udobje manevriranja viličarja med prevozom tovora. Priročna stikala z zavoro olajšajo upravljanje paletnega vozička. Indikator, nameščen na vrhu vlečnega droga, vam omogoča spremljanje stopnje napolnjenosti.
Paletni viličar je opremljen s tehtnico, ki vam omogoča neposredno določitev teže tovora. Jasen zaslon omogoča enostavno branje vrednosti. Sodobna rešitev, uporabljena pri modelu ET15MH, je stikalo za vžig, ki je integrirano s stikalom v sili in sprostitvijo zaklepanja pogona, ki omogoča premikanje paletnega viličarja, ko je izpraznjen – volan je odklenjen.
ET15MH je model, ki bo kot nalašč za tipična skladišča, industrijske in trgovinske hale.

LASTNOSTI
Maksimalna dvižna kapaciteta: 1.500 kg
Dimenzije: 1150x540x85 mm
Višina dviga: 200 mm
Masa viličarja: cca. 125 kg
Maksimalna hitrost: 4/5 km/h
Maksimalni naklon: 2% z bremenom, 18% brez bremena

Tehtnica je ob dobavi kalibrirana po standardu SIST EN ISO/IEC 17025 in opremljena s kalibracijskim certifikatom.