Opis kategorije

 • Sledeči izdelek je dodan v košarico::

  Betonska cestna tehtnica COMPACT

  0 out of 5

  Betonska cestna tehtnica COMPACT

  Betonska cestna – mostna tehtnica COMPACT je tehtnica namenjena tehtanju vseh vrst tovornjakov, osebnih vozil in ostalih udeležencev v prometu. Tehtalna površina je zgrajena iz kovinskega okvira in zapolnjena z armiranim betonom. To ji omogoča večjo odpornost na kemikalije, olja in sol ter zagotavlja dolgo življensko dobo z minimalnim vzdrževanjem. Tehtnica je lahko vgrajena v jamo ali pa navozna. Betonske cestne tehtnice COMPACT se odlikujejo po natančnosti in visoko kvalitetnem dizajnu, ki je prilagojen tudi najzahtevnejšim okoljem. Vse cestne tehtnice COMPACT so lahko povezane v sistem, po potrebi stranke pa se lahko dodajo avtomatske zapornice in LED prikaz. Samopostrežni terminal omogoča enostavno delo s tehtnicami.

  0,00 
 • Sledeči izdelek je dodan v košarico::

  Jeklena cestna tehtnica UNITED PRO

  0 out of 5

  Jeklena cestna tehtnica UNITED PRO

  Jeklena cestna – mostna tehtnica UNITED PRO je tehtnica namenjena tehtanju vseh vrst tovornjakov, osebnih vozil in ostalih udeležencev v prometu. Tehtalna površina je v celoti iz barvanega jekla ali opcijsko vroče cinkana. Tehtnica je lahko vgrajena v jamo ali pa navozna. Jeklene cestne tehtnice UNITED PRO se odlikujejo po natančnosti in visoko kvalitetnem dizajnu, ki je prilagojen tudi najzahtevnejšim okoljem. Vse cestne tehtnice UNITED PRO so lahko povezane v sistem, po potrebi stranke pa se lahko dodajo avtomatske zapornice in LED prikaz. Samopostrežni terminal omogoča enostavno delo s tehtnicami.

  0,00 
 • Sledeči izdelek je dodan v košarico::

  Navozna cestna tehtnica UNITED

  0 out of 5

  Navozna cestna tehtnica UNITED

  Navozna cestna tehtnica UNITED  je tehtnica namenjena tehtanju vseh vrst tovornjakov, osebnih vozil in ostalih udeležencev v prometu. Tehtalna površina je v celoti iz barvanega jekla ali opcijsko vroče cinkana. Tehtnica je lahko vgrajena v jamo ali pa navozna. Tehtnica je enostavna za montažo ali prestavitev na novo lokacijo. Navozne cestne tehtnice UNITED se odlikujejo po natančnosti in visoko kvalitetnem dizajnu, ki je prilagojen tudi najzahtevnejšim okoljem. Vse cestne tehtnice UNITED so lahko povezane v sistem, po potrebi stranke pa se lahko dodajo avtomatske zapornice in LED prikaz. Samopostrežni terminal omogoča enostavno delo s tehtnicami.

  0,00