Navozna cestna tehtnica UNITED

0,00 

Navozna cestna tehtnica UNITED  je tehtnica namenjena tehtanju vseh vrst tovornjakov, osebnih vozil in ostalih udeležencev v prometu. Tehtalna površina je v celoti iz barvanega jekla ali opcijsko vroče cinkana. Tehtnica je lahko vgrajena v jamo ali pa navozna. Tehtnica je enostavna za montažo ali prestavitev na novo lokacijo. Navozne cestne tehtnice UNITED se odlikujejo po natančnosti in visoko kvalitetnem dizajnu, ki je prilagojen tudi najzahtevnejšim okoljem. Vse cestne tehtnice UNITED so lahko povezane v sistem, po potrebi stranke pa se lahko dodajo avtomatske zapornice in LED prikaz. Samopostrežni terminal omogoča enostavno delo s tehtnicami.

Proizvajalec: MiW - EU
Serija: MOSTNA
Dobavni rok: 4-5 tednov
Počisti
 • Opis
 • Modeli

Opis

Inovativno tehtanje vozil z dvopasovnim tehtalnim mostom, enostaven transport in namestitev kar omogoča izjemno nizka višina in teža. Tehtnica je zasnovana in izdelana iz visoko kakovostnih materialov, ki predstavljajo najbolj učinkovito rešitev za prihranek časa, prostora in denarja v primerjavi s klasičnimi mostnimi tehtnicami na trgu. Kovinski tehtalni most sestavljajo moduli, izdelani na način, ki zagotavlja dolgo življensko dobo in omogoča čiščenje tehtnice. Tehtnica je lahko vgrajena v jamo ali pa navozna. Standardna izvedba tehtnice je na voljo v overjeni izvedbi.

TEHNIČNE LASTNOSTI & PREDNOSTI

 • Precizna in vsestranska platforma – primerna za vse vrste tehtalnih aplikacij. Idealna za moderne industrije, farme, delovna območja itd. kjer je potreba po varčevanju prostora ali potreba po občasnem premikanju tehtnice.
 • Idealna tako za fiksno kot mobilno uporabo – zraven fiksne uporabe UNITED ne predstavlja nikakršnih ovir pri premikanju saj jo lahko hitro in enostavno premaknemo s tem pa prostora ne zasedemo za zmeraj.
 • Napram klasičnim mostnim tehtnicam UNITED predstavlja tako prihranek časa kot denarja – za transport tehtnice ni potrebe po posebnih vozilih prav tako pa pri inštalaciji ni potrebe po avtodvigalih, vgradne jame ipd..
 • Kompaktnost – ekstremno znižana višina mostu (le 39 cm) omogoča uporabo krajših navoznih ramp v primerjavi z drugimi klasičnimi navoznimi tehtnicami in tako poveča preostanek prostora, ki ga lahko uporabimo za manevriranje ali tranzit.
 • Brez gradenih del – UNITED prav tako znatno zniža stroške saj, če je postavljena na tla (ustrezno trdna površina – asfalt, beton, takovci, ipd.) ni potrebnih dodatnih gradbenih del.
 • Čvrstost – tehtnica je zasnovana le iz prvo vrstnih material in je tako izjemno odporna na visoke obremenitve. Tehtalni moduli so dodatno ojačani, merilne celice pa prenesejo mnogo večje obremenitve od nazivnih kar dodatno podaljša življensko dobo tehtnice.
 • Enostavna in hitra postavitev – tehtnica se postavi že v nekaj urah ob pomoči viličarja – avtodvigalo ni potrebno. Strukture tehtnice ni potrebno pričvrstiti v tla saj imajo moduli integrirano posebno nedrsečo površino, ki zagotavlja maksimalno stabilnost v vseh pogojih.
 • Vgradnja v tla – v primeru, da želite tehtnico vgraditi v tla oz. ravno z tli ni potrebnih večjih gradbenih posegov – že jama z globino cca. 40 cm zadostuje.
 • Nižji stroški vzdrževanja – tehtnica se lahko hitro in enostavno pregleda, očisti, vzdržuje že z vsakim klasičnim viličarjem s katerim enostavno dvignemo modul za modulom
 • Obremenitev tehtnice – zasnovana v skladu z 96/53/EC direktivo, ki definira maksimalno osno obremenitev vozila za tranzit v Evropi.
 • Merilne celice – so protiprašne in vodoodporne.

MERILNE CELICE

Kvalitetne merilne celice (evropski proizvod) so lahko ANALOGNE ali DIGITALNE
Merilne celice iz nerjavečega materiala z IP69 zaščito pred vodo/vlago/prah
Število merilnih celic – 8 oz. odvisno od dolžine mostu
Tip: Inox Loadcells SP-A 30t
Stainless Steel – INOX / IP69K

TEHTALNA APARATURA DFWT TRUCK Z VGRAJENIM TISKALNIKOM IN PROGRAMON ZA IZPIS TEHTALNEGA LISTKA

Visoko zmogljivi in vsestransko uporabni indikatorji serije DFW. Indikatorji imajo velik nabor programov/funkcij in vmesnikov, ki jih naredijo uporabne za uporabo v industriji kot prodaji. Indikatorji so overljive izvedbe. Opremljeni so s 25 mm visokim LCD zaslonom. Indikator je enostaven za čiščenje in se nahaja v ABS vodoodpornem IP 65 zaščitenem ohišju, kar naredi indikator nadvse primeren za uporabo v težkih delovnih okoljih. Napajanje preko el. omrežja ali preko vgrajenega akumulatorja.

FUNKCIJE INDIKATORJA

– visoko resolucijsko tehtanje x 10 – neto/bruto – akumulacija (seštevek tehtanj) – formula tehtanje – +/- tehtanje – procentni program – števni program – ničliranje – avtomatsko tariranje, predtariranje – vgrajena dva serijska vmesnika RS232 – eden za povezavo tehtnice s tiskalnikom drugi za povezavo s PC-jem, PLC-jem – popoln komunikacijski protokol za nastavljanje tehtnice, nadzor in pridobivanje podatkov iz tehtnice preko računalnika – možnost programiranja lastne glave za izpis – visoko resolucijsko tehtanje x 10 – vgrajen 7 stopenjski digitalni visokoresolucijski filter za neoverljive modele (tehtnice za tehnološko/interno uporabo), ki omogoča optimalno prilagoditev na delovne pogoje, kar pomeni, da ne bo več ne točnih tehtanj zaradi vibracij – vgrajen 3 stopenjski digitalni filter za overljive modele- 99 spominskih enot za shranjevanje poznanih tar – možen vnos dveh različnih ID kod za izpis na tehtalnem listku- štetje s poljubno referenco – funkcija za avtomatsko optimizacijo referenčne teže kar bistveno izboljša štetje kosov – 3 kalibracijske točke

OPCIJE

 • Vroče cinkana izvedba tehtnice, ATEX, večobmočna verzija, LED prikaz, programska oprema PTS za beleženje tehtanj, kamere, avtomatske zapornice, semaforji, povezava v sistem, klančine, prilagoditev glede na potrebe kupca …. ;
 • Tehtanje brez operaterja – daljinci:

Standardnim oz. rednim voznikom se dodeli daljince katerim se priredi ustrezne podatke – podjetje, material in vozilo z voznikom. Z daljincem je možno izbirati tudi 3 različne materiale – glede na pritisnjeno tipko. Ti vozniki se lahko tehtajo popolnoma samostojno brez prisotnosti operaterja/čakanja in vnašanja podatkov. Opravi se lahko tudi do 80 tehtanj na uro. Gostom lahko vratar ali kdo drug ob vstopu podjetja dodeli podatke o daljincu in daljinca, da vozniku. Nato se lahko voznik stehta sam brez, da bi bil operater prisoten. Ob odhodu iz podjetja preda daljinca in vzame tehtalni list.

 • Avtomatski samopostrežni terminal – opremljen s tiskalnikom in RFID čitalcem:
 • APNR – avtomatski sistem za prepoznavanje registrskih tablic vozil in opravljanje celotnega sistema oz. dela s tehtnico;

VIDEO PREDSTAVITEV

VIDEO I: https://www.youtube.com/watch?v=7iFKdpTwoCs
VIDEO II: https://www.youtube.com/watch?v=4gjkE9GLHQo&t=1s
VIDEO III: https://www.youtube.com/watch?v=7iFKdpTwoCs

 

OGLEJTE SI ŠE PREOSTALO PONUDBO

MiaryWagi EN

*Tehtnice so ob dobavi kalibrirane po standardu SIST EN ISO/IEC 17025 in opremljene s kalibracijskim certifikatom.

HITRA
DOSTAVA
NAJVEČ ZA VAŠ
DENAR
ODLIČNA
ODZIVNOST
ModelNosilnostPreiz. razd. [e]Dej. razd. [d]Dim. teht. pl.OveritevKošarica
UNITED 18 6x315 000 kg10 kg10 kg6,00x3,00x0,40 m
UNITED 18 7x330 000 kg10 kg10 kg7,00x3,00x0,40 m
UNITED 18 8x340 000 kg20 kg20 kg8,00x3,00x0,40 m
UNITED 18 12x360 000 kg20 kg20 kg12,00x3,00x0,40 m
UNITED 18 14x360 000 kg20 kg20 kg14,00x3,00x0,40 m
UNITED 18 16x360 000 kg20 kg20 kg16,00x3,00x0,40 m
UNITED 18 18x360 000 kg20 kg20 kg18,00x3,00x0,40 m