• Opis
  • Modeli

Opis

VARČUJTE PRI STROŠKIH TUDI S TEHTANJEM

 Za racionalizacijo delovnega procesa vam ponujamo TEHTNICE TAMTRON, ki so danes med vodilnimi tehtalnimi napravami v svetu. Proizvajalec tehtnic ima sedež na Finskem, s svojimi proizvodi pa pokriva potrebe po  tehtalnih napravah  na vseh celinah, saj ima svoja predstavništva v 50 državah, od Evrope, Amerike, Azije, Afrike in Avstralije.

Podjetje TAMTRON je od svoje ustanovitve l. 1972 ves čas razvijalo in dopolnjevalo svoje tehtalne sisteme in  tako tudi širilo področja uporabe. Danes se tehtnice TAMTRON lahko uporabljajo na nakladalcih, transportnih trakovih, drobilcih, viličarjih in drugi strojni opremi. Tehtnice TAMTRON je v Slovenijo naše podjetje AHATServis pripeljalo l. 2010.
S svojo prodajno referenčno listo dokazujemo, da smo uspešen distributer mobilnih tehtalnih sistemov v Sloveniji, hkrati pa ima kupec pri nas tudi hiter in kvaliteten servis. Elektronika vseh tehtnic je na različni opremi enaka, kar olajša uporabnikom rokovanje z napravami.

Transport in logistika predstavljata v večini podjetij največji strošek. Mobilni tehtalni sistemi vam te stroške znatno zmanjšajo, saj se tehtnice vgradijo v stroj, npr. v nakladalec, in tehtajo že na samem mestu nakladanja. S tem preprečite prekomerno nakladanje, transportne kapacitete lahko optimalno izkoristite, poleg tega pa ne izgubljate časa in poti, ki bi ga sicer potrebovali do stacionarne tehtnice.

Prednosti tehtanja na mestu nakladanja so torej sledeče:

  • preprečite prekomerno nakladanje
  • premik do mostne tehtnice ni potreben
  • ne podarjate materiala in časa
  • in to vse brez dodatnih stroškov za osebje.

Tehtalne naprave TAMTRON so enostavne za uporabo, zato se voznik lahko popolnoma posveti nakladanju. 

 

TEHTNICE ZA NAKLADALCE
Pri nakladanju lahko hkrati že tehtate, zato odpadejo stroški odtehtavanja in vračanja vozil. Tehtnico lahko montirate na vse vrste nakladalcev…

 

TEHTNICE ZA VILIČARJE
Tehtnica Tamtron za viličarje v vaše podjetje vnese dodatno dinamiko. Z natančnim tehtanjem na mestu nakladanja prihranite stroške…

 

TEHTNICE ZA SAMONAKLADALCE
Te tehtnica omogoča vozniku in kupcu ugotavljanje teže ob samem nakladanju…

 

TEHTNICE ZA BAGERJE IN DVIGALA
Tehtnico TAMTRON lahko montirate enostavno na vse običajne bagerje in dvigala za tehtanje…

 

TEHTNICA ZA SMETARJE
Tehtnica Tamtron vam ponuja osnovo za vaš obračun – prednost za zadovoljne stranke. S pomočjo tiskalnika lahko dobavnice in račune…

 

TEHTNICA ZA DEMPERJE
Tehtnica za demper Tamtron že pri samem nakladanju, s pomočjo merilnih senzorjev v območju zadnje osi, določi težo materiala v muldi….