Program OPTIPOS Android Blagajna

0,00 

Program OPTIPOS Android BLAGAJNA je odlična rešitev za zahtevnejše uporabnike, ki imate fiksno blagajniško mesto in ponuja opcijo povezovanja na modul za blagovno poslovanje.

Proizvajalec: SUNMI
Serija: POS
Dobavni rok: 2-3 dni
  • Opis
  • Modeli

Opis

Program OPTIPOS Android BLAGAJNA je odlična rešitev za zahtevnejše uporabnike, ki imate fiksno blagajniško mesto, in ponuja opcijo povezovanja na modul za blagovno poslovanje. Uporabnina vključuje neomejeno uporabo modula na enem delovnem mestu na stacionarni Android napravi, hkrati pa tudi osveževanje programa in arhiviranje podatkov. OPTIPOS Android programi za blagajniško poslovanje so vrhunska rešitev in zagotovo najprijaznejši program za uporabnika z množico uporabniških funkcionalnosti.

Lastnosti

Program OPTIPOS Android BLAGAJNA lahko uporabite na Android napravah, kot so tablice ali namenske naprave z vgrajenim ali pa zunanjim POS tiskalnikom. Priporočamo modele SUNMI T2 mini 11,6” zaslon na dotik z vgrajenim POS tiskalnikom ali pa model SUNMI T2 s 15,6” zaslonom na dotik in vgrajenim 80 mm tiskalnikom z avtomatskim nožem. Gre za preverjeno in vrhunsko strojno opremo, tako tehnološko kot dizajnersko.

Program OPTIPOS Android BLAGAJNA omogoča:

Vnos šifrantov in urejanje cenika

Vnos uporabnikov

Vnos podatkov o kupcih, ki so davčni zavezanci – možnost samodejnega prenosa podatkov s spleta

Izdaja davčno potrjenih računov

Izdaja računa za davčnega zavezanca

Zaključek blagajne in arhiviranje v oblaku

Vodenje prometa po mizah

Poročila o prometu

Poročila za računovodstvo

Neomejeno število izdanih računov

Možnost povezave na modul Blagovno poslovanje v Oblaku

Možnost kombiniranega povezovanja Android in Windows blagajn v isti sistem

Prav tako zagotavljamo za vse module arhiviranje podatkov in lahko v primeru izpada opreme takoj nadomestimo podatke in nastavitve iz arhiva. Tako kot uporabnik nimate skrbi, ali ste arhivirali podatke ali ne.

Dodatna opcija poslovanje v Oblaku – PISARNA V OBLAKU:

Izkoristite to odlično priložnost spremljanja celotnega poslovanja na daljavo. Program OPTIPOS Android BLAGAJNA lahko nadgradite z opcijo modul Blagovno poslovanje v PISARNA V OBLAKU. To vključuje prevzeme blaga, izdaje, normative, poročila za vas, poročila za vaše računovodstvo. Tako imate vse podatke zbrane na enem mestu in do njih dostopate od koderkoli.