Program OPTIPOS Android Mobilna Blagajna

0,00 

Program OPTIPOS Android Mobilna Blagajna je odlična rešitev za vse, ki potrebujete davčno blagajno, enostavno za uporabo. Program lahko uporabite na katerikoli Android mobilni napravi, kot so telefon, tablica ali namenska naprava. Uporabnina vključuje neomejeno uporabo modula na enem delovnem mestu na Mobilni Android napravi, osveževanje programa in arhiviranje podatkov.

Proizvajalec: SUNMI
Serija: POS
Dobavni rok: 2-3 dni
  • Opis
  • Modeli

Opis

Program OPTIPOS Android MOBILNA BLAGAJNA je primeren za vse uporabnike, ki izdajo več kot 25 računov, brez omejitve navzgor. Program lahko uporabite na katerikoli Android mobilni napravi, kot so telefon, tablica ali namenska naprava. Priporočamo izbrano opremo iz naše ponudbe, prenosno davčno blagajno model SUNMI V1s ali SUNMI V2 ali model OPTIPOS AP 02. Program se torej namesti na mobilno napravo in vaša davčna blagajna je pripravljena na izdajanje računov in njihovo davčno potrjevanju, pa tudi vodenje vašega poslovanja.

Program OPTIPOS Android MOBILNA BLAGAJNA omogoča:

Vnos šifrantov in urejanje cenika

Vnos uporabnikov

Vnos podatkov o kupcih, ki so davčni zavezanci – možnost samodejnega prenosa podatkov s spleta

Izdaja davčno potrjenih računov

Izdaja računa za davčnega zavezanca

Zaključek blagajne in arhiviranje v oblaku

Poročila o prometu

Poročila za računovodstvo

Neomejeno število izdanih računov

Da vaše poslovanje teče nemoteno, zagotavljamo za vse module tudi arhiviranje podatkov. Tako ste lahko povsem mirni, saj v primeru izpada opreme takoj nadomestimo podatke in nastavitve iz arhiva.

Dodatna opcija poslovanje v Oblaku – PISARNA V OBLAKU: Če želite spremljati celotno poslovanje tudi na daljavo, lahko program OPTIPOS Android MOBILNA BLAGAJNA lahko nadgradite tudi z dodatnim modulom Blagovno poslovanje PISARNA V OBLAKU. Modul omogoča prevzeme blaga, izdaje, normativi, poročila za vaše računovodstvo, poročila za vas. Vse podatke imate zbrane na enem mestu in lahko dostopate do njih od koderkoli.