Izdelava programske opreme za tehtalne sisteme

Naše standardne programske rešitve so:

  • Scale Monitor – univerzalna aplikacija, ki omogoča, prenos tehtanj na računalnik iz vseh vrst tehtnic ne glede na model in proizvajalca tehtnice,
  • PS-MA – univerzalna aplikacija, ki omogoča prenos podatkov o analizi vlage v vzorcih iz analizatorjev vlage,
  • Preciz Truck Software – univerzalna aplikacija, ki omogoča izvajanje vhodno/izhodnih tehtanj namenjena tehtanju tovornih vozil oz. za mostne tehtnice ne glede na model in proizvajalca tehtnice,
  • PS-DT – univerzalna aplikacija, ki omogoča izvajanje vhodno/izhodnih tehtanj namenjena tehtanju tovornih vozil za dinamične oz. prevozne tehtnice (tehtanje vozil v gibanju),
  • PS-EC – univerzalna aplikacija, ki omogoča namenjena števnim sistemom za beleženje količine pri prevzemih in/ali izdajah blaga,
  • PS-DS – program za beleženje vseh opravljenih doziranj,
  • PS-PPI – program za izvajanje statistične kontrole predpakiranih izdelkov,
  • PS-PDN – aplikacija namenjena vodenju naprednih tehtalnih procesov, kjer uporabnika na osnovi delovnih nalogov vodimo skozi postopek priprave surovi.

Vse programske rešitve omogočajo pregled tehtanj iz več lokacij oz. računalnikov hkrati – tovrstna programska oprema nosi oznako PS-XX View.

Pri razvoju aplikacij uporabljamo samo preverjene programske rešitve in zanesljive komunikacijske protokole med katere sodijo:

Microsoftovo razvojno ogrodje .NET 4.5,
podatkovne baze: Microsoft SQL, Oracle SQL, MySQL.
komunikacijski protokoli: TCP/IP, UDP, RS232, RS422/RS485, Profibus, Modbus, Profinet

Vsa naša programska oprema je združljiva z operacijskimi sistemi Windows 7 ali novejši oz. Windows Server 2008R2 ali novejši.

Določene programske rešitve so razvite tudi v okolju .NET Compact Framework in so namenjene industrijskim ročnim terminalom. Prav tako razvijamo spletne aplikacije v jezikih PHP in ASP.NET ter namenske rešitve za operacijske sisteme Linux/Unix v Javi ali C++.

Za naše stranke in partnerje smo razvili že vrsto namenskih aplikativnih rešitev – zato verjamemo, da v kolikor nam boste posredovali vaše zahteve, da vam bomo nanje odgovorili z najbolj optimalno rešitvijo kar se ne bo odražalo samo v nizki ceni temveč tudi višji produktivnost ter večji kvaliteti vaših proizvodov kar posledično pomeni večje zadovoljstvo vaših odjemalcev in hkrati večji donos.