Program natakarsko naročanje za Windows blagajno OPTIPOS

0,00 

Želite povečati učinkovitost in kakovost strežbe? Sodobna rešitev daljinskega natakarskega naročanja vam omogoča hitro postrežbo, brez nepotrebnih napak.

Proizvajalec: SUNMI
Serija: POS
Dobavni rok: 2-3 dni
  • Opis
  • Modeli

Opis

Program OPTIPOS natakarsko naročanje za Windows blagajno OPTIPOS se uporablja na Android prenosnih napravah, kot so namenske naprave ali pametni telefon, tiskanje pa poteka v povezavi s tiskalnikom.

Učinkovita, hitra strežba brez napak pri naročanju je želja vsakega gostinca. Izkoristite prednost daljinskega natakarskega naročanja in povečajte vašo učinkovitost in zadovoljstvo gostov. Program OPTIPOS natakarsko naročanje lahko uporabljate na Android prenosni napravi: pametnem telefonu, tablici ali namenski napravi. Priporočamo uporabo pametnega telefona ali namenske naprave model SUNMI M2 prenosni terminal.

Za tiskanje pa se lahko uporablja z integriranim tiskalnikom za račune ali z BT mobilnim tiskalnikom ali v povezavi s stacionarnim tiskalnikom v sistemu.
Priporočamo uporabo prenosnega POS tiskalnika MOBI s torbico za nošenje za pasom ali tiskanje na centralnem POS tiskalniku poleg PC blagajne.

Program OPTIPOS NATAKARSKO NAROČANJE omogoča:

Vnos naročil preko Android tablice, telefona in podobnih naprav

Urejanje obstoječih naročil

Prenose med mizami ali med natakarji

Pripravo naročil za kuhinjo ali točilni pult

Pripravo in izpis davčno potrjenih računov na lokalnem ali na centralnem tiskalniku za račune