Program OPTIPOS Windows blagajna

0,00 

Odlična in uporabniku prijazna rešitev za davčno blagajno – program OPTIPOS Windows BLAGAJNA je namenjena prodaji v trgovini ali gostinstvu. Deluje na Windows 7 ali Windows 10 operacijskem sistemu in ponuja tudi možnost povezovanja več blagajn v eno mrežo ter možnost kombiniranja Windows in Android blagajn v eno mrežo. Za gostinstvo nudi tudi delo z mizami, vključno z vsemi poročili in davčnim potrjevanjem računov.

Proizvajalec: SUNMI
Serija: POS
Dobavni rok: 2-3 dni
  • Opis
  • Modeli

Opis

OPTIPOS Windows programi za blagajniško poslovanje so vrhunska rešitev in zelo prijazni za uporabo z množico uporabniških funkcionalnosti. Modul Windows BLAGAJNA nudi vse funkcionalnosti sodobne blagajne, ponuja pa tudi opcijo povezave na modul za blagovno poslovanje PISARNA V OBLAKU, opcijo daljinsko NATAKARSKO NAROČANJE, kuhinjski tiskalniki in še mnogo več.

Program OPTIPOS Windows BLAGAJNA omogoča:

Vnos šifrantov in urejanje cenika

Vnos podatkov o kupcih, ki so davčni zavezanci – možnost samodejnega prenosa podatkov s spleta

Vnos uporabnikov

Izdaja davčno potrjenih računov

Neomejeno število izdanih računov

Izdaja računa za davčnega zavezanca

Vodenje prometa po mizah

Poročila o prometu

Zaključek blagajne in arhiviranje v oblaku

Poročila za računovodstvo

Povezovanje več blagajniških mest v mrežo

Kuhinjsko naročanje

Možnost povezave na modul Blagovno poslovanje Pisarna v Oblaku kot opcija

Daljinsko natakarsko naročanje kot opcija

Iščete rešitev, kako izboljšati učinkovitost strežbe v gostinskem lokalu, pohitriti postrežbo in povečati zadovoljstvo vaši gostov? Daljinsko natakarsko naročanje je v tem primeru gotovo odlična izbira.

Uporabniki lahko program OPTIPOS Windows BLAGAJNA enostavno nadgradite z modulom natakarsko naročanje, ki ga lahko uporabljate na Android napravi, torej telefonu, tablici ali namenski napravi. Tiskanje lahko izvedete na lokalnem POS tiskalniku, ki ga ima natakar za pasom, ali na centralnem tiskalniku.

Priporočamo uporabo pametnega telefona ali namenske naprave model SUNMI M2 prenosni terminal. Za tiskanje priporočamo ali tiskanje na centralnem POS tiskalniku poleg PC blagajne ali uporabo prenosnega POS tiskalnika MOBI s torbico za nošenje za pasom.

Če si želite spremljati poslovanje na daljavo, pa lahko program OPTIPOS Windows BLAGAJNA pa lahko enostavno nadgradite tudi z modulom Blagovno poslovanje PISARNA V OBLAKU, ki omogoča prevzeme blaga, izdaje, normative, poročila za vas in za vaše računovodstvo. Do vsega dostopate na enem mestu od koderkoli. Z uporabo naših programskih rešitev nimate skrbi, ali ste arhivirali podatke ali ne, saj zagotavljamo za vse module arhiviranje podatkov. Tako v primeru izpada opreme takoj nadomestimo podatke in nastavitve iz arhiva.